Route

Adres

KaartHet Recreatieterrein Maarsseveense Plassen heeft ingangen aan de noord- en aan de zuidzijde. Het naturistenstrand bevindt zich aan de noordzijde op hetzelfde adres als SpaSereen, Westbroekse Binnenweg 2a, 3612 AH Tienhoven, op sommige navigatiesystemen Westbroekse Binnenweg 2a, 3612 AH Maarssen of 52.1453648, 5.0850432 of Google Maps.Kaart Plas_gif

Openbaar vervoer

Wandelroute bushalte - kassa noordMaandag t/m vrijdag buslijn 35 vanaf NS-Station Overvecht, halte Maarsseveense Plassen. Voor in het weekend is ons geen praktische OV-verbinding bekend, weet u er een stuur ons dan een mailtje zodat wij deze informatie hier kunnen delen.

Tweewielers

Fietsen, brommers en motoren kunt u stallen in de fietsenstalling. Deze bevindt zich rechts van de kassa. Vanaf hier is het ca. 200 m lopen naar de ingang van het naturistenstrand.

Voor mensen voor wie deze 200 m lopen om fysieke redenen een te grote belasting is, is een aparte kleine fietsenstalling bij de toegangshek van het naturistenstrand beschikbaar. Alleen toegankelijk met een aparte toegangspas, aanvragen hiervoor voorzien van motivatie kunt u richten bij de penningmeester@natvermp.nl.

Auto

parkeerplaatsU kunt gratis parkeren op het parkeerterrein aan de Oudedijk (in het verlengde van de Westbroekse Binnenweg), ca. 20 m rechts van de toegangsweg naar het terrein.
Voor SpaSereen is een parkeerterrein afgeschermd met slagbomen, dit is betaald parkeren en bestemd voor bezoekers van SpaSereen.

Kassa

strandbadDagkaarten kunt u bij de kassa aan de noordzijde kopen. Op rustige dagen kan deze gesloten zijn, u kunt dan voor een kaartje terecht aan de zuidzijde (Herenweg 53, 3602 AN Maarssen).Wandelroute kassa noord - kassa zuid

Ingang

PICT2583Vanaf het parkeerterrein loopt u richting SpaSereen. Over de brug is na 50 m aan uw rechterhand de fietsenstalling en de kassa en aan uw linkerhand de  parkeerplaats van SpaSereen. U gaat naar links, over de parkeerplaats tot aan de toegangspoort van het naturistenstrand.
toegangHet naturistenstrand heeft een geau­tomatiseerd toegangssysteem. Bij de toegangspoort staat een scanner voor dagkaarten en een magneetkaartlezer voor abonnementen.